logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

Akcija: Pred korono / po koroni

Casovnica korona 2000x740px

Celo poletje treniraj brezplačno!

Če vas je korona stala dobre forme in postave za na plažo, smo pripravili posebno akcijo, ki bo kot nalašč za vas. Pri podpisu akcijske karte za vsaj 12 mesecev, vam celo poletje podarimo. Prvi znesek plačate šele 1.9.2020, ko bo vaša forma že nazaj. Akcija Pred korono/po koroni velja od 4.6.2020 do 30.6.2020.

Vpiši se tukaj!

 

4P Koncept varnosti

Ker nam je zdravje naših strank na prvem mestu, smo s prilagoditvijo prostora in ukrepi v fitnes centru šli še korak dlje. Za vas smo pripravili 4Previdnostne ukrepe:

 • Zagotavljanje varnostne razdalje vsaj 2 metra med vsemi napravami,
 • Označba razdalje v novi, 300 kvadratnih metrov veliki dvorani za vodene vadbe, kjer boste za trening imeli na voljo vsaj 16 metrov lastnega prostora,
 • Vsakourno razkuževanje tako naprav, kot tudi trening površin,
 • Začasno zaprtje garderob, ker je to edini prostor, kjer ne moremo zagotoviti vsaj 1,5 metra razdalje ter s tem popolne varnosti.

Smo edini fitnes klub v Ljubljani, ki se drži mednarodnih smernic in priporočil NIJZ, saj nam je vaše zdravje najpomembnejše. Prosimo, da si ogledate tudi naša pravila za preprečevanje okužb v 4P fitnesu in jih dosledno upoštevate.

Hvala za razumevanje, EKIPA 4P

Akcija: letna fitnes karta

Akcija letna karta

Možnost doplačila za savno: 20,00 €/mesec oz. 220,00 €/enkraten obrok

*Število akcijskih letnih kart je omejeno. Akcija velja do razprodaje.

Vpiši se

Če ste imetnik te fitnes karte, jo lahko začasno zamrznete za do kar 6 mesecev!

Kaj pomeni "zamrzniti" karto?

Kaj rado se zgodi, da znotraj enega leta načrtujemo kakšne daljše počitnice, poslovne izlete v tujino ali pa se nam pripeti nezgoda, kot je zlom noge ali kaj podobnega. In takrat lahko fitnes karto zamrznemo. To pomeni, da nam za mesece, ko smo zamrznili karto, ni potrebno odplačevati obrokov. Na ta način si lahko zagotovite najnižjo akcijsko mesečno ceno za obisk fitnesa, poleg tega pa ste brez skrbi, da bi morali plačevati, če kakšen mesec ne bi mogli obiskati fitnesa. Vendar pozor – karto lahko zamrznete za prihajajoče mesece in ne za nazaj! V primeru, da karto za nekaj mesecev zamrznete, se pogodba za toliko mesecev podaljša.

Kako zamrzniti karto?

 • Karto lahko zamrznete od 1. dne v mesecu do 1. dne naslednji mesec.
 • Karto lahko zamrznete za prihajajoče mesece in ne za nazaj.
 • Karto lahko zamrznete za 1 mesec ali več mesecev naenkrat (največ 6).
 • Zamrznete jo tako, da vsaj 3 dni prej pošljete priporočeno pismo na naš naslov:
  4Impulse d. o. o.,
  Stegne 11,
  1000 Ljubljana,
  kjer napišete, za katere mesece bi želeli zamrzniti karto ter svoje podatke.

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije