logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

Akcija: Maske bodo padle, postava bo ostala

Jumbo 508x234 maske

Treniraj v največjem fitnesu v Sloveniji že za 4,90 € na mesec!

 • PREMIUM PAKET za 33 EUR/mesec (fitnes ali vadbe) ali 36 EUR/mesec (kombinirana karta - fitnes in vadbe). Za stranke, ki želijo delati na sebi 12 mesecev. To je paket, kjer plačujete polovično ceno od mesečne karte, omogoča vam pa tudi zamrznitev do 6 mesecev.

 • VIP PAKET za 49 EUR/mesec je personalizirani paket, kjer vam bomo izmerili telesno sestavo ter na podlagi vaših želja vsak mesec sestavili program treninga. Naši strokovnjaki vas bodo naučili pravilno izvajati vaje, mesečno preverjali napredek ter vas motivirali za dosego ciljev.
  Paket VIP je omejen na 20 udeležencev/mesec.

 • PLATINUM PAKET za 79 EUR/mesec za stranke, ki želijo več. Po treningu se boste lahko regenerirali v savni, enkrat mesečno pa boste deležni športne, anticelulitne ali sprostitvene masaže - po vaši izbiri. Imeli boste tudi svojo lastniško omarico.
  Paket PLATINUM je omejen na 30 udeležencev/leto.

Za vse akcijske pakete velja cena za prva 2 meseca 4,90 EUR/mesec, nato nadaljnjih 12 mesecev plačujete navedeno ceno paketa. Plačilo je možno tudi v enkratnem znesku. Akcija velja do 30.9.2020. Zagotovi si svojo karto in se vpiše že danes!

Vpiši se tukaj!

 

Akcija: letna fitnes karta

4p ponudba

Možnost doplačila za savno: 20,00 €/mesec oz. 220,00 €/enkraten obrok

ČLANARINA: Vpisnina znaša 30,00 €. Po pretečenen prvem letu enkrat letno plačate članarino v vrednosti 10,00 €.

Število akcijskih letnih kart je omejeno. Paket VIP je omejen na 20 udeležencev/mesec. Paket PLATINUM je omejen na 30 udeležencev/leto.

Akcija velja do razprodaje.

Vpiši se

Če ste imetnik te fitnes karte, jo lahko začasno zamrznete za do kar 6 mesecev!

Kaj pomeni "zamrzniti" karto?

Kaj rado se zgodi, da znotraj enega leta načrtujemo kakšne daljše počitnice, poslovne izlete v tujino ali pa se nam pripeti nezgoda, kot je zlom noge ali kaj podobnega. In takrat lahko fitnes karto zamrznemo. To pomeni, da nam za mesece, ko smo zamrznili karto, ni potrebno odplačevati obrokov. Na ta način si lahko zagotovite najnižjo akcijsko mesečno ceno za obisk fitnesa, poleg tega pa ste brez skrbi, da bi morali plačevati, če kakšen mesec ne bi mogli obiskati fitnesa. Vendar pozor – karto lahko zamrznete za prihajajoče mesece in ne za nazaj! V primeru, da karto za nekaj mesecev zamrznete, se pogodba za toliko mesecev podaljša.

Kako zamrzniti karto?

 • Karto lahko zamrznete od 1. dne v mesecu do 1. dne naslednji mesec.
 • Karto lahko zamrznete za prihajajoče mesece in ne za nazaj.
 • Karto lahko zamrznete za 1 mesec ali več mesecev naenkrat (največ 6).
 • Zamrznete jo tako, da vsaj 3 dni prej pošljete priporočeno pismo na naš naslov:
  4Impulse d. o. o.,
  Stegne 11,
  1000 Ljubljana,
  kjer napišete, za katere mesece bi želeli zamrzniti karto ter svoje podatke.

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije