logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

Spoštovane stranke!

  1. Naprošamo vas, da ne hodite v fitnes, če imate znake akutne okužbe dihal (npr. izcedek iz nosu, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, bolečine v mišicah …)
  2. Ob prihodu v fitnes in med samo vadbo si roke razkužujemo z razkužili, ki se nahajajo po fitnes centru. Priporočeno je tudi pogosto umivanje rok z milom.
  3. V fitnesu vzdržujemo zadostno medosebno razdaljo: v mirovanju vsaj 1,5 oz. 2 m, v gibanju večjo.
  4. Razdalja med fitness napravami in prav tako med vadečimi na vodenih vadbah mora biti vsaj 2m. Za to smo poskrbeli s postavitvijo naprav in nalepkami na tleh dvoran za vodene vadbe.
  5. Pred in po končani uporabi naprave in pripomočke razkužimo z razkužili, ki se nahajajo po fitnes centru.
  6. V fitnes centru še vedno velja osnovni hišni red: športna obutev, uporaba brisače na napravah in ustrezen bonton. Brez brisače ni vstopa v fitnes!
  7. Garderobe, tuši in savne po navodilih NIJZ trenutno niso v uporabi.
  8. V toaletne prostore stranke vstopajo posamezno.
  9. Po opravljeni aktivnosti udeleženci čim hitreje zapustijo fitnes in se v njem ne zadržujejo.
  10. Sledimo navodilom zaposlenih v 4P Fitnesu.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

VAŠA 4P EKIPA

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije