logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

Shapebox je licenčna vadba za rekreativno populacijo od 15 do 50 let, ki temelji na treniranju tehnike, moči in razvijanja eksplozivnosti udarcev borilnih veščin, boksa, kickboksa in tajskega boksa. Trening je namenjen oblikovanju telesa in boljšemu fizičnemu počutju. Izvaja se z rokavicami in vrečami. Vadba je primerna tako za moške kot ženske.

Inštruktorji: Tamara Smonker

Pridruži se nam

TNZ  je aerobna vadba, kjer poteka ogrevanje na stopnički, imenovani STEP, in se nadaljuje z izvedbo krepilnih vaj s poudarkom na Trebuhu, Nogah in Zadnjici.

Inštruktorji: Viktorija Manzinni

Pridruži se nam

Zlata leta je vadba, specifično prilagojena za starejše gospe in gospode. Vključuje vaje za preprečevanje osteoporoze, povečevanje gibljivosti in funkcionalnosti, vaje za zdravo hrbtenico, za krepitev mišic medeničnega dna ter vaje za moč, koordinacijo in ravnotežje.

Inštruktorji: Jan Zaplatil

Pridruži se nam

XCO je vadba z ročkami, napolnjenimi s peskom, katere so izjemno varen rekvizit za pliometrični trening zgornjega dela telesa, saj omogočajo pridobivanje hitrosti in mišične sile brez pretiranega obremenjevanja sklepov. Prednosti XCO vadbe so, da izboljšuje kostno gostoto, varuje sklepe, krepi vse vezivno tkivo, izboljšuje držo, povečuje stabilnost ramenskega obroča in dobro počutje.

Inštruktorji: Kim Prokič

Pridruži se nam

Zumba  je energična in zabavna plesna vodena vadba, ki združuje različne latino ritme, vse od temperamentne salse, čutne bachate, pa do razvpitega reggaetona. Je ples, sproščenost, energičnost, užitek in zabava. Če želite narediti nekaj dobrega za svoje telo in dušo, se zabavati v dobri družbi, ob divjih ritmih in latino glasbi ter izkoristiti kakšno uro v tednu za dobro kardio vadbo, je Zumba prava za vas!

Inštruktorji: Lara Klavora in Marjeta Pandža

Pridruži se nam

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije