logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

Vpiši se in plačaj kar preko spleta (potreben čas 2 min)

Izbrali ste plačilo v enkratnem znesku. Če želite spremeniti način plačila, osvežite to stran in ponovno izpolnite obrazec.

Izbrali ste plačilo vsak mesec posebej prek trajnika (samodejno 18. v mesecu). Prvi obrok plačate zdaj, ostale obroke pa samodejno prek trajnika. Če želite spremeniti način plačila, osvežite to stran in ponovno izpolnite obrazec.

Izbrali ste akcijsko ponudbo. Celotno plačilo boste opravili takoj zdaj prek spleta, na recepciji pa boste ob prvem obisku poravnali le še 10 € članarine.

Prvi obrok plačate takoj zdaj prek spleta, preostanek pa boste plačevali prek trajnika vsak mesec posebej. Cena mesečnega plačila je odvisna od storitve, ki jo boste izbrali v nadaljevanju (fitnes, vodene vadbe ...). Plačilo lahko opravite s kreditno kartico ali PayPal-om.Plačilna sredstva: VISA, Mastercard, PayPal

Plačilo celotnega zneska opravite s kreditno kartico ali PayPal-om takoj po oddaji tega obrazca.Plačilna sredstva: VISA, Mastercard, PayPal

Splošni pogoji

  • Članarino (10 €) se plača posebej na recepciji za 12 mesecev, karto lahko zamrznete za 6 mesecev.

2. Osebni podatki in izbira vadbe

Prosimo, izpolnite vsa obvezna (*) polja.

Številko t.r. potrebujemo za sklenitev trajnika.
Če banke ni na seznamu, jo vpišite v opombe.
Številko potrebujemo zato, da lahko stopimo v stik z vami.
Na ta e-naslov boste prejeli potrdilo o prijavi.
Če ste izbrali AKCIJSKO ponudbo, izberite današnji datum.
Samo za Akcijo 4 steps 4 summer.

Fitnes AKCIJA: 350 €/12 mesecev + 1 mesec za 4,90 €. Za plačilo skupaj 354,90 €

Fitnes AKCIJA: Prvi dodatni mesec le za 4,9 €, nato 12 mesecev po 33 €/mesec. Prvo plačilo le 4,9 €

Z oddajo tega obrazca pooblaščate 4Impulse d.o.o., da posreduje navodila vaši banki za obremenitev vašega računa in vašo banko, da obremeni vaš račun v skladu z navodili, ki jih posreduje 4Impulse. Vaše pravice v zvezi s tem soglasjem so navedene v splošnih pogojih poslovanja, ki jih lahko dobite pri vaši banki. Banka izvede bremenitev imetnika računa na 18. dan v mesecu. Z oddajo tega obrazca jamčite za resničnost in pravilnost navedenih podatkov in se zavezujete zagotoviti kritje na računu za izvedbo direktne obremenitve obveznosti plačila vadnine. Višina vadnine je določena v skladu z veljavnim cenikom fitnesa.

3. Plačilo

Plačilo lahko opravite s kreditno kartico ali PayPal-om.Plačilna sredstva: VISA, Mastercard, PayPal
Za plačilo NE RABIŠ računa PayPal. Preprosto klikni na gumb "Vpiši se in plačaj" in po potrebi v naslednjem koraku (v PayPal-u) izberi sivi gumb "Pay with a Credit Card":
Plačilna sredstva: VISA, Mastercard, PayPal
Varno plačilo zagotavlja: paypal

Preostanek plačila: 10 (članarina za 12 mesecev) poravnate ob prvem obisku na recepciji.

Preostanek plačila: 10 (članarina za 12 mesecev) poravnate ob prvem obisku na recepciji.

Splošni pogoji

  • Članarino (10 €) se plača posebej na recepciji za 12 mesecev, karto lahko zamrznete za 6 mesecev.

Z oddajo tega obrazca soglašate z uporabo svojih podatkov za zagotovitev obiska fitnesa 4P FITNESSCLUB STEGNE ter za namene obveščanja o naših storitvah ter posebnih ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli pisno prekličete. Soglašate, da se vam vsa pisanja in obvestila pošiljajo na v tej izjavi naveden elektronski naslov. Prav tako jamčite, da so vsi navedeni podatki pravilni in resnični. Podrobnejše informacije o varstvu vaših osebnih podatkov so na voljo tukaj.

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije